Stravování v táboře II. nabralo nečekaných obrátek a to hned 2x.

První kulinářskou změnu a tak trochu gastronomický šok zapříčinila dobrovolnice Blanka Coubalová, která do tábora dovezla pečenku (formu na pečení na plyn), ve které se dají péct buchty na všelijaký způsob a i chleba. Takže hned po prvním týdnu na rýži, nudlích a zelenině na všelijaký způsob se upekly povidlové buchty (povidla z ČR)! Následoval ananasová bábovka a vše pak završila Jana Sedláčková, když nám všem v pečence upekla kmínový chléb!!!

Díky jinému z dobrovolníků – Jiří Oujezský – který má zájem na znovunavrácení zemědělství a soběstačnost do vesnice Batu Katak nám hned 2. den svého pobytu vytvořil ještě s dvěma dalšími dobrovolníky pec v táboře II a ještě tentýž den světe div se, byla PIZZA v pralese … tedy těšte se na sumatersko/český chléb!!!

Konec sladkým toustům 🙂

Invalid Displayed Gallery